Képgaléria - fűszernövények - zöldségek

Stevia glycoside  E960
Stevia glycoside  E960   A fajtától függő kissé keserű utóíze miatt - amire  a népesség 40%-a nagyon érzékeny, a másik 40% alig - ajánlatos elsőre a cukor mennyiség felét kiváltani vele. A Stevia, mint alapanyag, az E számok jegyzékében az E960-as számot kapta.  Link2 Link3

Stevia - édes levél- jázminpakóca
Stevia szabadföldön
Stevia glycoside  E960
Menták sokféle illattal
Menták sokféle illattalalma-,ananász-,banán-,bors-,citrom-,csoki-,csombor-,eper-,fodor-,indián-,mandarin-, Napos félárnyékos helyek szívós évelő növénye. Cserépben, ablakban vagy kiültetve egyaránt tartható.

Menták sokféle illattal
Almamenta
Ananászmenta
Banánmenta
Borsos menta
Citrommenta
Csokimenta
Csombormenta
Fodormenta
Indiánmenta
Mandarinmenta
Macskamenta
Bazsalikomok
BazsalikomokThai-,provence-,citrom-,görög-,lila-,óriáslevelű-,olasz-. Egynyári, fagyérzékeny, meleg és napfény kedvelő, túlöntözve gyökere gyorsan elpusztul.

Bazsalikomok
Thai bazsalikom
Provence-i bazsalikom
Citrom illatú bazsalikom
Görög bazsalikom
Sötét levelű bazsalikom
Óriáslevelű bazsalikom
Olasz bazsalikom
Ánizs levél
Ánizs levél

Ánizs levél
Borsikafű/Oregánó
Citromfű
Citrom verbéna
Izsóp
Kakukkfű
Citromos kakukkfű
Kasvirág
Koriander
Lestyán
Levendula
Majoranna
Petrezselyem
Tárkony
Turbolya
Vérfű
Orvosi zsálya
Ananászzsálya
Mandarinzsálya
Mángold
MángoldNapos, tápanyagban gazdag helyen, min.40cm tőtávval, egyévesként  neveljük. 

Articsóka
Chili
Édeskömény
Mángold
Rebarbara
Ruccola- Bormustár
Koktélparadicsom

pagedown